En l'esperada final d'aquesta 20a edició del Torneig Internacional d'Any Nou es van enfrontar dos equips aspirants al Campionat d'Espanya Júnior, el CBF Sarrià i el Mataró. Sobre el paper el matx estava molt igualat, amb l'experiència de les barcelonines (amb tres jugadores en la selecció espanyola) d'una banda i el talent de les mataronines i el prestigi de l'escola de Jordi Vizcaíno. I així va ser, ja que les sarrianenques es van endur el matx després d'un ajustat tram final.

La igualtat que hi va haver en la final va deixar bocabadats tots els espectadors que omplien el pavelló lluís Bachs. I en una final així, després de 30 minuts plens d'alternatives en el lluminós, el matx es va decidir en els darrers compassos. La superior experiència del Sarrià li va servir per robar dues pilotes consecutives al Mataró, que serien definitives (62-58).

Abans, el Sarrià de Barcelona s'havia ficat en la final després de derrotar en un partit molt emocionant el Majadahonda, que defensava el títol, per 60-49. Les catalanes es van escapar en el marcador en el primer quart, però el Majadahonda va igualar les coses en el tram final. Malgrat tot el Sarrià no va perdre la calma i, més sencer físicament, va poder acabar guanyant el partit. Per la seva banda, el Mataró va obtenir el seu bitllet amb una àmplia la victòria davant el Ros Casares. Les valencianes van aguantar els primers quarts, però la millor intensitat i l'encert del llançament del Mataró van decidir.

Per la seva banda, el GEiEG va caure davant l'equip de Tenerife en la lluita pel cinquè lloc del trofeu per un contundent 52 a 78. Les gironines van aguantar el tipus durant el primer quart de partit, però abans del descans el Cajacanarias va accelerar i va desmuntar les grupistes. A través de la pívot de la selecció espanyola Patrícia Álvarez, les illenques van carregar el joc interior i es van escapar en el marcador.

Per altra banda, en la lluita pel setè lloc l'equip de Saragossa va agafar la iniciativa del matx de bon principi tot i la resistència de les angleses liderades per Bardsley (15 punts). Un marge que es va mantenir fins a la botzina final (41-56).