El jugador català ha fet en els dos primers quarts 19 punts, aprofitant el bon partit ofensiu dels de Marc Iavaroni en els primers 12 minuts on han anotat 35 punts, 11 d'aquests obra de l'internacional.

Tot i això, després del descans, la figura de Marc Gasol s'ha anat diluint i no ha pogut augmentar molt més les seves estadístiques, i no ha anotat cap punt més, tot i que ha estat el segon màxim anotador de l'equip després de O.J Mayo (21). A més, el pivot ha afegit sis rebots i dos assistències en més de 35 minuts de joc.

Així, entre aquests dos jugadors, més Rudy Gay (18) i Warrick (18), els Grizzlies han acabat amb la resistència d'uns Mavericks on només hi han existit Dirk Nowitzki (28) i Jason Terry (18). El primer quart (35-25) i l'últim (26-14) li van bastar als locals per fer-se amb una victòria més senzilla de la que s'esparaven davant d'un rival desconegut.