Benet Masferrer va debutar amb mal peu en el seu retorn a la banqueta del Banyoles, on va rellevar Javi García. Els del Pla de l'Estany van sortir golejats de Vilanova en un partit marcat per la pèssima actuació arbitral, que va concedir el 2-1 als locals poc abans del descans en clar fora de joc. Aquesta acció, que remuntava el partit després del 0-1 de Granell, va desconcertar els gironins.

El tòpic que a canvi d'entrenador partit guanyat no va valdre per a Masferrer qui, a causa de les festes, no tenia encara la fitxa tramitada, i va haver de veure el partit des de la graderia. De totes maneres, aquest enfrontament va tenir dues fases ben diferenciades: una per cada bàndol. La primera fou per al grup banyolí, que va practicar, bàsicament, un joc ofensiu i, en el minut trenta-dos, un enorme tret de Granell des dels trenta metres i ben col·locat entre el travesser i les mans de Mario va significar el 0-1. Però malhauradament pels banyolins, va restar neutralitzat pel jugador Centaño dos minuts més tard amb un xut ras i creuat al segon pal que va sorprendre el porter. A les acaballes de la primera part, una cantada arbitral va permetre que s'anotés el 2-1 en un més clar fora de joc, la qual cosa va fer decantar la balança cap al costat local i va desorientar totalment els banyolins, que no van poder evitar encaixar dos gols més tot i els canvis ordenats pel seu nou entrenador.