VILAJUÏGA - EUROPA 1-0

? vilajuïga. Jordi Masi, Edgard Simon (Camacho 60'), Sou, Andrés Mabin, Dani O., Bassos. Albert Garcia, Abraham (Dani Haro 55') (Oscar Piñero), Chiki, Víctor Rodríguez, Chacón. ? EUROPA. Carlos Carulla, Juan Pablo, Joaquim Macanas (Aalexandre delmas 78), Ramon Suárez, Roger Cánovas, Xavier Banal (Alejandro 60), Fernando Núñez, Óscar GarcÍa, Ángel López, David Llobet (Neftali 60), Marc Callico. ? Gols. 1-0, m.75, Víctor ?Àrbitre. Oscar Bergadá, correcte.

Amb aquests tres punts el Vilajuïga agafa aire en la lluita per la permanència i acaba la primera volta en una situació en la qual mai s'hagués imaginat en els primers partits de la temporada.

Tant el Vilajuïga com l'Europa van fet un molt bon joc a la primera part, amb un domini altern i unes jugades emmarcades a la zona de mig camp i a prop de l'àrea visitant amb una clara estratègia dirigida cap a mirar de pujar un gol en el marcador. Així doncs, el grup local ha protagonitzat al voltant de cinc córners i una falta que ha arribat al travesser d'Albert Garcia en el minut 34.

A la represa es varen produir canvis en l'estratègia de joc seguida pel grup local, uns canvis que els varen coronar com a amos i senyors del mig camp a més de l'avantatge de comptar amb un jugador més respecte l'equip rival. Durant aquesta part, el Vilajuïga va disposar de les millors ocasions d'acostar-se a la porteria contrària, una de les quals es va veure realitzada gràcies a una jugada de Víctor Rodríguez. Fins i tot, varen gaudir de dues ocasions de durant el minut 65 i 70, respectivament; encara que van ser frenades per l'excel·lent actuació del porter. L'Europa va mirar de defensar-se però va desprofitar, l'única ocasió òptima en el minut 80.