David Ferragut va presenciar assegut a la butaca de president el primer partit del Palamós de l'any 2009 a la llotja del Nou Estadi. L'empresari tenia al principi de temporada la ferma convicció de deixar la presidència després de quatre anys al càrrec, però a l'estiu, amb el suport de la junta directiva, va canviar d'opinió i va acceptar allargar una cinquena temporada el seu compromís com a màxim responsable del degà.

Al final d'any, l'empresari formatger va anunciar que el mes de desembre deixaria de ser el president del Palamós, però la realitat a dia d'avui és molt diferent i Ferragut, tot i els seus desitjos de no seguir, continua a la presidència. La preocupant situació que està patint el club més antic de Catalunya a tots nivells, social, econòmica i esportivament, pot fer repensar la persona que fa uns mesos tenia la intenció de substituir Ferragut al capdavant del club. Per tot plegat, ara mateix el canvi de poders, a més a més d'estar en en espera és tota una incògnita.

Per l'entrenador palamosí, Jordi Condom, el canvi de president no creu que sigui imminent ni una qüestió de vida o mort. "Fins que no hi hagi una aposta segura, fiable i compromesa no es produirà el relleu. Condom va afegir que "Ferragut seguirà fins que surti algú" amb l'objectiu d'acabar la temporada del 11oè aniversari de manera digna.