Només li faltava aparèixer ben embolicat i amb un llaç al capdamunt. I és que Felipe Sanchón s'ha convertit, sense cap mena de dubte, en un autèntic regal de Reis per al Girona. La tercera i, si fem cas a la directiva blanc-i-vermella, darrera incorporació del mercat d'hivern, va presentar-se ahir a les instal·lacions de Montilivi instants abans de realitzar el seu entrenament en vistes de debutar al més aviat possible.

Treball, sacrifici i responsabilitat van ser la seva targeta de presentació en una roda de premsa que va comptar amb la presència del president, Josep Gusó, i el director esportiu, Javi Salamero. Ambdós van felicitar-se per l'arribada de l'extrem, ex de l'Aris de Salònica grec, cedit a l'entitat gironina fins al final de temporada.

El futbolista, que ja va militar al Girona la temporada 2005-2006 amb Domènec Torrent a la banqueta, encara el seu retorn a Montilivi amb tota la il·lusió del món i sabedor de les enormes esperances dispositades en la seva tasca a l'atac. "No ho veig una responsabilitat. Sóc davanter i sé que se'ns exigeix força, però estic tranquil en aquest sentit", declarava.

Felipe, conscient que "la Segona A és una categoria molt competitiva", no va mullar-se a l'hora de marcar-se objectius: "Prometo treball, això sí. Però no una xifra de gols. Vinc per ser un més de la plantilla i per donar un cop de mà en tot allò que el tècnic em demani".

L'extrem català va recordar la seva experiència d'un any i mig a Grècia; una aventura agredolça on va experimentar nombroses sensacions: "Va ser complicat adaptar-me i em va costar força entrar a l'equip. Els canvis d'entrenador van fer que, de jugar, passés a la banqueta. I ara no és que disposés de gaires minuts, la veritat".

És per això, que la proposta del Girona va venir-li com aigua caiguda del cel: "No m'ho vaig pensar gaire. A l'estiu ja vam intentar-ho però l'Aris s'hi va oposar. Aquí ja hi he jugat i conec un bon grapat de jugadors. No crec que tingui cap problema d'adaptació".

Tot i això, va reconèixer que "tenia altres opcions en aquest mercat d'hivern, però la proposta del Girona sempre ha estat una prioritat per mi". Una prioritat recíproca amb l'entitat blanc-i-vermella, que confia en la velocitat i els gols de Felipe per mantenir-se a la Segona Divisió A.