Fernando Alonso va sofrir un petit ensurt el passat diumenge quan es disposava a tornar de passar les seves vacances de Nadal a Kenya. El pilot asturià va veure com la ?maniobra d'enlairament del jet privat en què anava a viatjar va veure's interrompuda després que una de les ales de l'aparell xoqués contra un edifici de control de l'aeroport.

Aquest fet va obligar al pilot de l'avió, Alberto Fernández, a abortar l'enlairament. Tot va quedar en una anècdota per Fernando Alonso i la seva dona, Raquel del Rosario, que viatjaven acompanyats de la germana i el seu cunyat.

Alonso va passar part de les seves vacances a Malindi (Kenya) convidat per Flavio Briatore, patró de Renault. L'italià posseeix un "resort" al país africà en el qual el pilot asturià va passar el cap d'any. Alonso i companyia van haver de reiniciar el seu viatge de tornada, aquest cop a bord de l'avió privat del mateix Briatore.

Patrizia Spinelli, cap de premsa de Renault, va assegurar que l'incident va quedar "en un petit ensurt" i que el pilot i totes les persones que anaven a l'avioneta "van sortir pel seu propi peu". Per la seva banda, Luis García Abad, representant del pilot, va explicar que els fets "no poden qualificar-se d'accident; cal restar-li importància".