El Sant Josep Girona ha accelerat la recerca d'un reforç que ocupi la plaça d'extracomunitari que va deixar lliure Casey Wholleb, tallat abans de Nadal pel club. La nova decepció de diumenge passat a Fontajau, on l'equip no guanya des de fa dos mesos, ha provocat que des de la directiva es vulgui donar un cop d'efecte amb l'objectiu de revitalitzar l'equip. Ahir el president, Francesc Ferroni va, va confirmar que "invertirem els diners que teníem reservats per a Wholleb en un altre jugador que vingui a ajudar l'equip. Tenim poc marge de maniobra i no ens sortirem del pressupost, però si que és cert que estem mirant diverses opcions per reforçar-nos".

Amb només 4 victòries en 13 partits, el Sant Josep continua a baix de tot de la classificació, només un triomf per sobre dels dos llocs de descens que marquen Mèrida i Madrid B. Ferroni té clar que "després de veure el nivell de la competició i els nostres resultats, queda clar que l'objectiu real d'aquesta temporada és salvar la categoria". Ferroni va subratllar que "em sap molt de greu per l'afició que continua venint a Fontajau i la veritat és que diumenge la derrota contra l'Archena va ser un cop molt fort". Com ja havia passat en altres partits a casa, com contra el Tíjola, l'ADT Tarragona o el Cantàbria, el Sant Josep va desaprofitar rendes superiors als 10 punts a favor i va acabar caient.

Des del club no van concretar quina posició ocuparà el nou reforç, però és probable que sigui un aler-pivot. El president va explicar que "hi ha alguns temes que s'han d'acabar de parlar però el nostre objectiu seria que el nou jugador ja pogués debutar dissabte a Àvila. És complicat, perquè pel mig hi ha festes, però ho intentarem".

Directius i tècnics pretenen fer reaccionar l'equip i evitar que els jugadors caiguin en el desànim. Ferroni té clar que "treballem com els que més i per les festes s'ha fet molta feina, però després els resultats no acompanyen".

El CB Sant Josep Girona es desplaçarà el cap de setmana vinent a Àvila per jugar contra l'equip local, que afrontarà el partit davant els de Borja Comenge amb les piles carregades després d'imposar-se a la pista del Real Madrid B (80-87). Dreke Bouldin va liderar els visitants amb 22 punts, 10 rebots i 4 assistències. El partit es disputarà a les 7 de la tarda.