El III Campionat d'Hivern per carretera tindrà un total de 6 proves, de les quals puntuaran les 5 millors de cada corredor. Les categories de Fèmines, Cadets i Veterans 60 faran un màxim de 60 quilòmetres. Les curses començaran sempre a les 10 del matí. El

campionat arrencarà el 25 de gener a l'Estartit i també tindrà parades a Calonge (1 de febrer);

la Bisbal (8 de febrer); Bescanó (15 de febrer); Sant Joan les Fonts (22 de febrer) i Olot 1 de març).

Els tres representants de l'OK Lliga gironins, Shum Maçanet, Lloret i Viva Habitat Blanes, jugaran els seus partits de la 17ena jornada de Lliga dissabte vinent. El Shum saltarà a la pista del Liceo a partir de les 6 de la tarda; una hora més tard serà el torn del Barça-Lloret, i tancarà la jornada dels gironins el Viva Habitat-Vic, a les 8. Dissabte també es reprèn la Primera Divisió després de l'aturada de Nadal. El GEiEG rep el Corunya i el Girona visita el Raspeig (20:30).

Marta Fernández (Uni Girona) comença avui la seva participació al Campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques a Càceres defensant els colors de la Selecció Catalana Infantil. Serà fins al diumenge 11 de gener. Abans de lluitar pel títol, l'equip català haurà de superar una primera fase jugant avui contra València (15:30), demà contra Aragó (10:00) i dijous contra Galícia (9:00). A partir de dijous es jugaran les eliminatòries a partir d'1/4 de final.

La reunió anual de clubs de Girona se celebrarà dissabte 10 de gener a les 15:30 hores a l'UFEC, de Salt (carrer Miquel Martí i Pol, 5 - Piscina Municipal ), segons va informar ahir la Delegació de Ciclisme. Com ja és normal, en aquesta reunió es farà un repàs general de la temporada, i s'informarà de les novetats per al 2009. A l'ordre del dia, també s'hi ha inclòs

la confecció dels nous calendaris per aquesta temporada i els habituals precs i preguntes on es podran formular propostes.