Com si d'un fitxatge mediàtic es tractés, la incorporació d'Ibusuki Hiroshi ja desperta tota mena de sensacions. Al Japó, el país d'origen del jove davanter, la seva "emancipació" cap a Catalunya ha despertat força curiositat.

I això, que el futbol nipó no tenia notícies del futur d'una de les seves promeses. Els pares d'Hiroshi, sabedors que la nova del fitxatge del seu fill pel Girona causaria un notable ressò mediàtic al seu país, van voler amagar l'operació de la llum pública. No va ser fins el passat divendres, quan el davanter va arribar, que es va fer públic el fitxatge al Japó.

Les conseqüències no van trigar a fer-se notar. En els darrers dies, la pàgina web del Girona ha rebut un allau de visites d'orient. Prop del 20% dels usuaris que es connecten a la plana d'Internet ho fan des de terrers japoneses; l'únic canal informatiu que, de moment, coneix el seu entorn.

A més, nombroses agències de televisió i premsa nipona s'han posat en contacte amb el club per viatjar a Girona.

Pel que fa al futbolista, que dilluns no va entrenar-se per malestar físic, el seu estat ha millorat i podria exercitar-se demà.