Noèlia Carrillo, que es va lesionar fa tres setmanes en el partit contra l'Atlètic de Madrid, va rebre la proposta de renovació de la Junta Directiva, presidida per Carles Nugué, per a les dues temporades vinents. El club costaner considera aquesta jugadora com una peça fonamental en el seu projecte i li ha volgut demostrar la seva total confiança abans de sotmetre's a l'operació de creuats aquest 23 de gener que ve.

La jugadora va arribar a l'Estartit ja fa 5 temporades prodedent del CE Sabadell en la primera promoció d'ascens. Curiosament, les seves companyes la van elegir com a primera capitana la pretemporada següent només quan feia tres mesos que compartien vestuari.

El president de l'Euromat l'Estartit, Carles Nugué, va manifestar que "en les setmanes vinents prosseguirem les renovacions de les principals jugadores, ja que aquesta temporada volem deixar definida la plantilla amb molta més antelació que l'anterior".

Segons va explicar el màxim dirigent de l'entitat gironina, "les dificultats per a la contractació de jugadores a la Superlliga es molt més gran que a Nacional, ja que la competència és ferotge contra equips de molt de renom i hem de preveure, en tots els casos, diferents possibilitats i negociacions molt més llargues i complicades del que estàvem acostumats quan formàvem part de la categoria Nacional".