L'exdirector general de l'Akasvayu Girona Antonio Maceiras és a punt de fitxar pel Plus Pujol Lleida de la Lliga LEB Or, on ocuparia el mateix càrrec que tenia a Fontajau. Maceiras tindria l'objectiu de preparar la temporada vinent una plantilla per ascendir a l'ACB. El Plus Pujol està entrenat per un altre ex-Akasvayu, Edu Torres. Està previst que Maceiras vegi avui el Lleida-Breogán.

La jugadora de l'Euromat l'Estartit Vero Martínez ha demanat voluntàriament la baixa al club i n'ha quedat desvinculada després de jugar-hi 11 temporades.

El jugador del CT Guíxols Christian Martínez va assolir el títol de campió gironí Sènior +25, després de superar Albert López (CT Girona), en la final (6-3, 3-6, 6-2).

La selecció espanyola d'handbol, que prepara a Algesires la seva participació en el Mundial de Croàcia, es provarà avui davant l'Argentina en el primer partit del Torneig Internacional d'Espanya/Memorial Domingo Bárcenas. El torneig completa el seu cartell amb les seleccions d'Alemanya, actual campiona del món, i Portugal. Valero Rivera manté el dubte de la participació d'Iker Romero.