El mercat d'hivern havia de solucionar els problemes de manca de gol que ha patit el Girona en el que va de temporada. Les arribades d'Ígor, Felipe Sanchón i Hiroshi semblaven aigua caiguda del cel per a Raül Agné que venia demanant davanters des que va començar la lliga. A l'hora de la veritat, aquest diumenge contra l'Eibar, és molt probable que només Felipe estigui a disposició de Raül Agné per jugar. I és que l'estrena d'Ígor es podria retardar una setmana més ja que la Confederació Brasilera de Fubol encara no té previst enviar el trànsfer del jugador en les properes hores. L'altra cara de la moneda serà Felipe, el trànsfer del qual s'espera per avui mateix i a qui Agné té previst fer debutar com a titular. Un altre dels problemes amb què podia topar el Girona a l'hora d'inscriure jugadors eren les denúncies a l'AFE d'algun jugador o exjugador. En aquest sentit, el president Josep Gusó va assegurar que "estàvem negociant petites coses amb Santi Asensio però ja està tot arreglat i no hi ha cap problema per inscriure els nous".

Amb un mes de ser a Girona, Ígor s'ha posat en forma i està amb unes ganes boges de debutar. Les vacances de la Confederació brasilera, però, han dificultat l'agilització de l'arribada del seu trànsfer.

Segons el director esportiu del club, Javi Salamero, "ens estem barallant amb la confederació de Brasil. No és fàcil perquè han obert avui (per ahir) i el seu tarannà és d'agafar-se les coses amb poca celeritat. Estem fent tot el possible per tal que pugui ser inscrit ben aviat. Amb tot, com a molt, es pot demorar fins el dia 15 però també podria està a punt demà mateix (per avui).

En el cas d'Hiroshi, el Girona està buscant la millor opció per inscriu-re'l. El japonès podria tenir fitxa del juvenil però, en cas de ser inscrit al primer equip, s'hauria de donar una baixa.

Felipe: Arribar i moldre

Felipe Sanchón encara no té el trànsfer a punt però Salamero confia que avui mateix el jugador sigui inscrit amb tota normalitat a la Lliga de Futbol Professional. "Hi ha molt bona predisposició per part de la Federació Grega de Futbol. Les sensacions són molt bones i crec que estarà tot a punt perquè el jugador estigui llest per jugar diumenge", deia Salamero.

Si tot segueix el camí previst, Agné compta amb Felipe per ser titular diumenge. El barceloní, amb una setmana d'entrenaments amb l'equip, formarà ?parella amb Paco Esteban a l'atac. Agné podria apostar per ?recuperar el tradicional doble pivot que formarien Matamala i Manga. Els sacrificats serien Jito i Dorca.