El migcampista Seidou Keita es va mostrar ahir preocupat perquè entén que els rivals del Barcelona estan acuant amb excessiva duresa en els partits contra l'equip blaugrana, sobretot contra l'argentí Lionel Messi. "No és fàcil, sobretot per a Messi. No és fàcil jugar amb aquesta situació de duresa. No ho dic només per Messi, l'important és que no reaccionem a aquestes jugades perquè no ens amonestin", va subratllar.

Keita va aplaudir la ratxa del Barcelona a poc d'arribar a l'equador de la temporada, i va destacar el seu company, i també Dani Alves, perquè es tracta "del millor lateral dret del món". Idèntics elogis va brindar a Messi, perquè creu que l'argentí "és el millor jugador del món". Keita creu que el que és capaç de fer l'argentí al camp "és impressionant". "Entre tots l'hem d'ajudar perquè sigui bo aquesta temporada i perquè evolucioni de la millor manera possible. Veient el que fa és, sens dubte, el millor jugador del món", va afegir.

El barcelonista, que professa la religió musulmana, se sent afligit per la nova escalada de violència que s'està manifestant a la franja de Gaza (Palestina), on les tropes israelianes mantenen un atac militar des de fa algunes setmanes, amb el resultat de mig miler de morts. "El més important per a mi és que s'aturi la guerra", va dir el jugador, que va assegurar que se sumaria a una manifestació per reclamar l'alto el foc. Segons va dir, si professés una altra creença religiosa "també seria sensible" davant aquest problema, perquè "cap persona accepta una situació de guerra".

D'altra banda, la Junta Directiva del FC Barcelona canviarà el aquest dimarts vinent dia 13 la sala de reunions del club per una altra de la Ciutat Esportiva Joan ?Gamper, a Sant Joan Despí. Coincidint amb el pròxim trasllat de ?l'activitat del primer equip de futbol a la Ciutat Esportiva, els membres de la Junta Directiva barcelonista també s'hi reuniran dimarts que ve.