Poques vegades dos jugadors del mateix equip poden somiar en el mateix partit i marcant, cosa que en aquesta ocasió si que han fet Felipe Sanchón i Igor de Souza en el seu primer partit amb la samarreta del Girona, que ha guanyat 2-0 l'Eibar en un partit de més esforç que futbol. En els primers 45 minuts, el Girona ha tingut el domini territorial encara que això no s'ha traduït en ocasions clares davant la porteria de Zigor. Només en una ocasió Felipe ha tingut a les seves botes l'1-0, però el porter de l'Eibar ha enviat la pilota a córner.

Després del descans ha estat l'Eibar el que ha disposat de les primeres oportunitats de la segona part, fins a tres concretament en el primer quart d'hora, la més clara de les quals ha estat una falta directa que s'ha estavellat al travesser de la porteria de Rafa Ponzo. I mentre els bascos no aconseguien marcar, sí que ho ha fet el Girona després d'una llarga jugada d'atac en la qual Matamala ha cedit a Felipe, que a la frontal de l'àrea gran ha fet un bon control i un posterior remat ras i sec que s'ha esmunyit fregant el pal dret de la porteria de l'Eibar.

Felipe aconseguia d'aquesta manera el seu debut somiat marcant el gol que momentàniament donava el triomf al seu equip. No obstant això, la tarda encara havia de deparar una altra alegria a l'afició gironina, que ha vist debutar Igor a 12 minuts del final i com aquest marcava també en el temps de descompte. Els tres punts serveixen perquè l'equip de Raül Agné escali posicions en la classificació.