Els aficionats gironins s'han fet un tip de posar-se les mans al cap i de lamentar-se després de veure les increïbles ocasions de gol que fallaven els seus jugadors. Raül Agné, conscient de la manca d'efectivitat del seu equip, reclamava insistentment un jugador capaç d'inventar-se un gol per si sol a més a més d'un golejador nat. La secretaria tècnica ha fet la seva feina i ha regalat al tècnic Felipe Sanchón i Igor de Souza. Inèdits a Segona A, han demostrat en els seus clubs anteriors que són capaços de marcar les diferències. I això és el que espera el cos tècnic i tots els seguidors del Girona FC. Avui contra l'Eibar tenen la primera oportunitat de fer-ho. Felipe sortint a l'onze inicial i Igor amb uns minuts en la represa. Amb tots els papers en regla, tots dos fa dies que somien el mateix: debutar amb un gol.

Felipe Sanchón s'ha guanyat la confiança d'Agné amb només una setmana a l'equip. Després de brillar (21 gols) la temporada 05-06 a Tercera amb el Girona, Felipe va tornar a fer un gran any amb l'Hospitalet a Segona B, la qual cosa li va valer el seu fitxatge per l'Aris de Salònica. A Grècia després de jugar-ho pràcticament tot la temporada passada (33 partits, 3 gols), l'entrenador d'enguany, Quique Hernández, no va comptar-hi. A l'estiu ja va estar a punt de venir a Girona però no serà fins avui quan Felipe torni a trepitjar la gespa de Montilivi, gairebé tres anys després.

L'altre home que ha de donar moltes alegries a Montilivi és Igor, que arriba avalat pel grapat de gols que va fer a Pontevedra. I és que els disset gols que va marcar la temporada passada van cridar l'atenció de molts equips de Segona A, entre ells el Girona. Javi Salamero es va marcar Igor com a objectiu prioritari però no ha tancat el seu fitxatge fins al mercat d'hivern. Val més tard que mai i Igor ha aterrat a Girona motivat i amb ganes de fer molts gols amb el Girona i fer-se un nom a Segona A. El brasiler no està encara al 100% físicament però espera aprofitar avui els minuts que li doni Agné per brindar un gol a l'afició que tant l'ha esperat.