La dinàmica de sempre. Bon inici d'un Sant Josep que aviat va aconseguir posar-se per davant a l'electrònic (2-8). Amb menys de quatre minuts jugats, debutava la nova incorporació de l'equip gironí, Anthony Goldwire. A poc a poc, els avilesos varen aconseguir empatar (8-8), gràcies a un triple de Castelló a 4.15 per acabar els primers deu minuts de partit. S'arribava a la finalització del primer quart amb un bàsquet sobre la botzina del base gironí Jordi Bataller (19-18). El segon quart començava amb les coses cada vegada més igualades. Amb intercanvi de cistelles inclòs. A falta de dos minuts per arribar a la mitja part del matx, Borja Comenge va sol·licitar un temps mort per mirar d'escurçar les diferències assolides pels locals (37-33). Un triple de Xavi Guirao en els últims instants del primer temps va permetre arribar a la mitja part només cinc punts per sota (44-39).

Quedaven vint minuts per jugar i les opcions de victòria eren del tot reals. S'esperava una segona part molt dura, i així va ser. Els de Comenge varen veure com aviat els avilesos aconseguien anar ampliant les diferències. Sense cap mena de dubte, el Sant Josep, necessitava alguna cosa per canviar la dinàmica del matx, però no va arribar. A menys de quatre minuts per arribar a la conclusió del tercer quart, l'electrònic oferia un 57-50. Els gironins ho intentaven una i altra vegada, però no aconseguien capgirar el resultat. A falta de deu minuts per acabar el partit, els visitants varen veure com encaixaven un correctiu massa ampli, amb una màxima renda de vint punts (81-61) a menys de cinc minuts per finalitzar el partit.

Finalment, el bloc de Borja Comenge va caure derrotat per quinze punts de diferència. El debut de Goldwire no va servir per acabar amb la dinàmica negativa dels de Comenge, que ahir varen encaixar la desena derrota a la lliga. Amb aquesta derrota, el Sant Josep ocupa per primera vegada en tota la temporada posicions de descens d'aquesta LEB Bronze. Els gironins tindran una nova oportunitat per sumar una victòria aquest divendres (21.00h) a Fontajau davant d'un rival directe com és l'Alaior.