Raül Agné parla sense obrir la boca. El tècnic català té la capacitat de transmetre el seu caràcter i sensacions sense dir ni piu. Amb una mirada, una cara o un gest deixa clar quina és la seva impressió instants després d'un partit. Ahir, sense anar més lluny, el somriure que el vestia a l'hora d'entrar a la zona de premsa deixava la seva alegria al descobert. Tanmateix, no va amagar que el Girona, tot i vèncer l'Eibar, no va tenir una gran actuació.

"A vegades, quan el joc d'equip no funciona han d'aparèixer les individualitats. I això és el que ens ha permès sumar els tres punts". Més clar, l'aigua. Agné va beneir les aparicions d'Igor i Felipe; dues guspires que van encendre un vespre que de mica en mica anava ennegrint les aspiracions dels blanc-i-vermells.

"A la primera part, sense fer res ens hem fet amos el partit. Però als primers 20 minuts de la represa ens han collat; han estat millor que nosaltres. I és que el rival també juga", va valorar Agné. El de Mequinensa va justificar el baix rendiment dels seus per la "gran càrrega de treball de les últimes dues setmanes. Fa dies que treballem molt i les cames acaben pesant. A més, el camp està molt malament. Tot i això hem aconseguit sumar tres punts molt importants".

I com a cada victòria a Montilivi, una constant en el que va de temporada, Agné va apostar per la prudència: "Hem guanyat, sí. Però queden 22 punts per assolir el nostre objectiu. Hem superat un partit molt important i ara ja hem de mirar la diferència de gols, els punts... tot compta".

Pouso critica el poc encert

Malgrat la derrota, el tècnic de l'Eibar, Carlos Pouso, no va restar mèrits als seus jugadors, a qui només va retreure el "poc encert" davant la porteria defensada per Rafa Ponzo. "El Girona ha estat molt més efectiu que nosaltres", valorava a la fi del matx, abans de criticar les "nombroses pèrdues de pilota" del seu equip, per justificar que se'n tornés amb les mans buides cap a Eibar.

Del Girona, Pouso va destacar-ne la seva "enorme fortaresa física"; un conjunt a qui va elogiar: "juguen molt junts, ordenats... saben el que volen fer. És un equip que té les coses molt clares i, encara que no els agrada portar la iniciativa, són molt sòlids al darrere i exploten a la perfecció la seva velocitat i encert al contraatac".

Dels seus, en canvi, va criticar l'evident falta de punteria. "Semblàvem una escopeta de fira", va insistir. No obstant, va valorar positivament el rendiment dels seus futbolistes: "Ho hem intentat, això no es pot negar. No se'ns pot retreure res perquè l'actitud ha estat bona durant tot del partit. El que passa és que hem tingut bones ocasions que hem desaprofitat. En canvi, ells han matat el partit quan han pogut. Una llàstima".