28 de setembre, aquesta és la data de l'última victòria del Blanes a casa. Va guanyar per la mínima la Pobla de Mafumet. El partit contra un Manlleu més gironí que mai amb homes com Francesc Cargol o Dani Planagumà, no va tenir color.

Precisament aquest últim home, exjugador, entre d'altres, del Palamós i Ciudad de Lorqui, va fer un hat trick que va condemnar els locals. Tal com es va iniciar el partit però, ningú hauria dit que acabaria amb la golejada en contra més àmplia de la història del Blanes a Tercera divisió. Narcís, al minut dos i a porteria buida, enviava la pilota al travesser. Però ben aviat els groc-i-vermells es van fer amos i senyors del mig camp i ben aviat, al minut 10 de partit, Dani Planagumà va fer el primer dels tres gols que acabaria marcant. Després d'aquest primer gol cap dels dos equips va gaudir d'ocasions i el protagonisme el va agafar la lesió del capità blanenc Dani Sarabia a la mitja hora de joc. L'ex Primera divisió del Blanes va patir una estrebada muscular a la cuixa i va ser substituït per Xavi Martínez.

A la segona meitat, amb un Blanes pràcticament rendit tot i només perdre per un gol, va patir en primera persona el festival visitant. El 0 a 2 no va arribar fins al minut 63, gol marcat per Remo, onze minuts més tard Planagumà feia el seu segon gol de la tarda i sentenciava definitivament el partit. Fran Rubio al 76, dos minuts més tard del tercer gol, feia el 0 a 4 i tancava el marcador el gironí Dani Planagumà quan faltaven dos minuts del final, fent el 0 a 5 definitiu i rubricant la seva gran tarda. Xavi Martínez, ja amb el 0 a 5 al marcador no encertava per fer el gol de l'honor del Blanes després del llançament d'un córner. El tècnic blanenc, Paco Carballo, reconeixia al final del partit que "els rivals necessiten mitja ocasió de gol per marcar-nos i nosaltres en necessitem quatre o cinc".

La sequera de resultats del Blanes a casa és important. Els resultats a domicili són els que estan aguantant l'equip. Curiosament el Blanes va guanyar a la primera jornada de Lliga, a Manlleu, per un contundent 2 a 4.