El potencial de l'atleta promesa de l'equip Lloret La Selva, Jonathan Hernández, ja fa mesos que ha esclatat. I ahir Hernández va tornar a demostar el seu gran estat de forma amb una exhibició. El temps va acompanyar la matinal atlètica al parc de la Draga a Banyoles, en el circuit instal·lant a la vora del llac, on gairebé 500 atletes hi van participar.

En la cursa que ahir va iniciar la competició, de promeses i sèniors masculins, els atletes més veloços de seguida es van separar de la resta. El grup format per Jonathan Hernández, Dídac Cuadros (Girona Costa Brava), Ramon Gassull (FC Barcelona), Ricard Noguer (Salt-Esports Parra) i Marc Hurtado (Girona Costa Brava) es va distanciar de la resta de participants per oferir un bon espectacle del qual finalment, en la darrera volta, va sortir victoriòs Hernández. Amb aquesta nova victòria el del Lloret La Selva es consolida com el favorit per aconseguir el Gran Premi Consell Comarcal de la Selva.

En la categoria de fèmines Bàrbara Ramón (Lloret La Selva) va tornar a dominar la prova sense gaires complicacions per davant de Laia Andreu (CA Vic) que va arribar a la meta a gairebé un minut de la vidrerenca. El domini de Ramón a les comarques gironines va quedar clar de nou.

El cros de Banyoles d'ahir era a més campionat gironí de veterans i aquí també els guanyadors van ser Cristina Bosch (Girona Costa Brava) en fèmines i Pere Ruiz (Palamós - Calonge - St Antoni) en la categoria masculina.

Guanyadors VIII Cros de Banyoles. Prebenjamí masculí: Marc Tremosa (Riudellots), 3.07, Prebenjamí femení: Silvia Castillo (Lloret La Selva), 3.17, Benjamí masculí: Nil Jiménez (Lloret La Selva), 4.57, Benjamí femení: Aina Masferrer (La Salle), 5.18, Aleví masculí: Marc Carballal (Dr Carulla), 9.05, Aleví femení: Lydia Ayuste (Ventalló), 4.55, Cadet masculí: Harry Sagel (GEiEG), 13.18, Cadet femení: Anna Quílez (Lloret La Selva), 8.37,Infantil masculí: Marc Jiménez (Lloret La Selva), 12.52, Infantil femení: Patricia Ayuste (Ventalló), 7.03, Juvenil masculí: Ibrahim Azzouz (FC Barcelona), 16.03, Juvenil femení: Judit Riera (Pescallunes), 13.46, Júnior masculí: Ibrahim Ezzaydouny (FC Barcelona), 18.00, Júnior femení: Esther), Veterà A masculí: Pedro Ruiz (Palamós), 16.14, Veterà A femení: Cristina Bosch (Girona Costa Brava) 15.15, Veterà B masculí: Pere Melero (Viladecavalls), 17.01, Veterà B femení: Mariona Doménech (Oot), 16.49, Veterà C Masculí: Fernando Díaz (FC Barcelona), 18.27.