El Peralada i el Marianao Poblet varen disputar un partit molt igualat en que els primers 20 minuts varen ser dominats per l'equip visitant, però a partir d'aquest moment els locals varen començar a tocar la pilota i a trenar jugades, sobretot per la banda esquerra amb Mate, Ferran i Bermudez. De totes maneres, ni amb la millora en atac evidenciada per l'equip de l'Alt Empordà va poder canviar el resultat que hi havia en el marcador i es va arribar a la mitja part amb l'empat a zero amb què s'havia començat el partit.

La segona part va començar molt bé per als locals ja que en el minut 56, una passada en profunditat de Serrano, la rep Carlos Martínez que no va perdonar davant del porter visitant.

Amb el marcador a favor és quan el Peralada es va trobar pitjor sobre el camp i va tenir els pitjors moments de joc. Fruit d'això, el Marianao Poblet va aconseguir l'empat, l'autor del gol va ser J. Rodríguez, que només feia tres minuts que havia saltat al terreny de joc i després d'un error de la defensa local va aconseguir enviar la pilota al fons de la porteria local.

Amb l'empat al marcador i quan faltaven vint minuts per acabar el partit, els locals intentaren buscar la victòria, però ho intentaven més amb el cor que amb el cap, i amb la defensa ben col·locada del Marianao Poblet va fer impossible moure el resultat.

Amb l'empat, el Peralada es manté en la zona noble de la classificació, on ara ocupa la setena posició a 8 punts del Castelldefels, que és qui marca les places d'ascens. En la propera jornada rebran la visita del Montcada.