El Castelló rep a Castalia el Girona, un conjunt que estrena tècnic i que pretén evitar passar problemes en els últims partits, mentre que els locals buscaran una victòria per orgull propi ja que poc més es juguen. Amb 53 punts, a 15 del tercer lloc que ocupa el Saragossa i amb una renda de 16 respecte a l'Alabès que marca la zona perillosa, el Castelló es troba en terra de ningú, encara que jugar davant la seva afició és suficient motiu per aconseguir els tres punts. A més, Herrera manté la mateixa filosofia en el que es refereix a les alineacions que quan els de La Plana es jugaven poder estar amunt, de manera que els futbolistes que marxen volen demostrar la seva professionalitat, mentre els que es quedaran volen fer-se amb un lloc a l'onze i, altres, fer mèrits suficients per la seva renovació.

En l'alineació, només cal destacar l'absència per sanció de Rafael Ramos «Rafita», per la qual cosa Pedro Hernández torna, no només a la convocatòria, sinó també a la titularitat. Herrera ha deixat fora de la convocatòria Dani Pendín, Pedro José Pinazo «Perico», i Aurelio Santos per decisió tècnica, al costat del ja esmentat «Rafita».

El debut de Javi Salamero a la banqueta del Girona és la dada més significativa dels gironins en un partit en el qual buscaran una victòria que els garanteixi la salvació. Salamero ha substituït aquesta setmana a Raül Agné, encara que sembla que això no es notarà massa a l'onze inicial d'aquest diumenge, on només podria haver-hi tres novetats, dues d'elles obligades. L'únic canvi significatiu podria estar en el lateral dret, on David Sánchez prendria el lloc de José Martínez. De la seva banda, Marc Bernaus entraria en el lateral esquerre en lloc del sancionat Migue, i Manga faria el mateix al centre del camp pel lesionat Chechu.

Al marge d'aquests canvis, l'única incògnita estarà en la porteria, on el nou tècnic haurà de decidir si contínua Iván Gómez o torna la titularitat a Rafa Ponzo, després d'haver estat suplent en les tres últimes jornades. «L'únic que compta és la victòria, anem a Castelló a pels tres punts, perquè un triomf ens situaria ja amb la salvació gairebé a la butxaca i si podem aconseguir-lo aquest diumenge, no vull esperar a la segona, tercera o quarta oportunitat», ha dit Salamero. El tècnic espera «una bona resposta de l'equip per tancar aquesta permanència» i ha assegurat que si s'aconsegueix abans de finals de temporada, és «possible» que retorni al seu lloc de director esportiu, que desenvolupava abans de substituir a Agné.