Per les sensacions que van transmetre tots dos ahir, abans d'anar-se'n al Centre Wellness del Parc del Migdia per fer-hi una sessió de relax termal, Rafa Ponzo serà el porter titular del Girona demà a Castàlia. Mentre el veneçolà es va mostrar somrient i segur de les seves possibilitats, a Iván Gómez, el jugador que l'ha rellevat en els últims tres partits, se'l va veure més seriós i resignat. Sobre el paper, qui ocuparà la porteria no es revelarà fins demà poc abans del partit, però tot apunta que Ponzo té més números que ningú. El relleu de Raül Agné a la banqueta pot obrir-li de nou les portes d'una titularitat que va perdre després de dos partits pèssims contra l'Hèrcules i l'Alabès.

De fet, Ponzo va confessar que es veia titular ("sempre ho faig, perquè si no, no em dedicaria al futbol", va assegurar), mentre que Gómez no va amagar que amb l'arribada del nou cos tècnic (Salamero, Miquel Olmo, Gorka Etxeberría i Toni Jiménez), el canvi a la porteria era una possibilitat. És més, ell mateix va reconèixer que Agné no havia aconseguit el revulsiu que buscava quan va fer seure Ponzo per fer-lo jugar a ell. "L'oportunitat no em va arribar en el millor moment. He encaixat dos gols per partit i és cert que sempre penses que podries haver fet més", reflexionava Ivan a Montilivi.

Rafa Ponzo va dir que no volia mirar més enrere, però va lamentar que "per dos partits dolents se m'hagi jutjat quan fa dos anys que soc aquí i ho he fet bé". El futbolista del Girona va afegir que "aquesta temporada he disputat 33 partits a un bon nivell, i va ser una sorpresa perdre la titularitat per dos mals partits. Són coses del futbol, ja se sap, els errors dels porters es veuen més".

Gerard anirà convocat

A banda de l'interès de veure quin serà finalment el porter escollit, un altre dels atractius del partit de demà a Castelló pot ser la reaparició de Gerard López, després de dos mesos lesionat. Javi Salamero va confirmar ahir que l'exblaugrana viatjarà amb l'equip, que anirà convocat i que en funció de com es desenvolupi el partit té opcions de tenir algun minut.

El tècnic del Girona va explicar que usarà un sistema 4-1-4-1, amb un trivot i un sol home en punta. Són baixa els lesionats Chechu i Felipe i el sancionat Migue. David Sánchez, Manga i Cañas apunten a l'onze titular.