Tenir Narcís Julià a la banqueta exercint d'entrenador és garantia d'èxit per al Girona. Cinc partits ha dirigit l'equip blanc-i-vermell i tots han acabat igual: amb victòria gironina. Ahir Julià va debutar com a entrenador a Segona A a Salamanca amb èxit, però abans també havia tastat el gust de la victòria quan la temporada 2002-03, després de fulminar Pep Moratalla en plena promoció d'ascens a Segona B, va deixar la direcció esportiva per posar-se a entrenar. Quatre partits, 12 punts, i l'equip celebrant l'ascens a Águilas.

Julià va estrenar-se com a tècnic del Girona un 8 de juny de 2003 a Montilivi en un partit que va acabar sent clau per a l'ascens: 3-1 al Benidorm gràcies a un gol de falta de Javi García en l'afegit i average a favor dels blanc-i-vermells, que a Alacant havien caigut per la mínima. Aquell ascens es va decidir per aquest detall, ja que Girona i Benidorm van acabar sumant 15 punts. Amb Narcís Julià l'equip va guanyar a Manacor (0-1, 15 de juny de 2003), i per partida doble a l'Aguilas (3-0 a l'estadi el 23 de juny i 0-2 a Múrcia una setmana més tard).

Després d'aquella experiència Julià va tornar al despatx i per a l'aventura a Segona B va contractar Agustín Abadía. La temporada 2003-04 va ser molt positiva i l'equip, fet per mantenir-se, va lluitar fins el final per jugar la promoció d'ascens; al final d'aquell curs va revolucionar la plantilla amb l'objectiu d'ascens a Segona A, però abans de començar la lliga se'n va anar al Porto de la mà de Víctor Fernández i a Montilivi les coses no van reeixir. Abadía va ser destituït i també el seu relleu, Josep Maria Nogués. Domènec Torrent no va poder evitar el retorn a Tercera. Ahir Julià va tornar a la banqueta del Girona, que ara juga a Segona, i va tornar a guanyar.