Lloret de Mar se situa com una de les poblacions més ben situades per ser nomenada aquesta mateixa setmana com a seu de la Copa del Rei d'hoquei 2009/10. Després de la renúncia de Girona, la primera ciutat amb qui va contactar la Federació, a la vila selvatana ja busquen el suport econòmic necessari per convertir-se en amfitrions del torneig. Segons va reconèixer el regidor d'Esports de Lloret i tècnic de l'equip d'OK Lliga, Ivan Tibau, a Catalunya Ràdio, "quan vam saber que Girona descartava la possibilitat d'acollir la Copa, vam començar a moure'ns per intentar trobar el suport necessari i organitzar-la nosaltres".

L'Ajuntament de Girona va estudiar la setmana passada l'opció de dur la Copa a la ciutat. A la Federació Espanyola d'hoquei li seduïa la idea de jugar els partits a Fontajau, però finalment ni el consistori ni la Diputació van trobar vies per col·laborar-hi econòmicament i van descartar la idea. Si el torneig s'hagués disputat a la ciutat, l'equip amfitrió hauria estat el GEiEG Sidorme Hotels, que aquesta temporada ha tornat a l'elit de l'hoquei espanyol.

Lloret s'hi interessa

Amb Girona fora de la cursa, la Federació va contactar amb Lloret, localitat que també s'havia interessat per ser una possible candidata a l'organització. Així des del municipi selvatà, que la temporada passada ja va acollir la fase final de la CERS, es treballa per trobar els recursos que garanteixin una organització impecable. Fonts federatives van confirmar a Catalunya Ràdio que la decisió arribarà en breu, i que malgrat que hi ha d'altres candidates, la proposta selvatana és una de les més ben situades.

Ara mateix el Lloret és l'equip gironí més ben classificat a l'OK Lliga. Ocupa la setena posició, amb 16 punts, i a falta de 5 partits per acabar la primera volta té moltes opcions d'acabar disputant el torneig del k.o. La Copa la jugaran els 8 millors equips al final de la primera meitat del campionat.