bordils - granollers

? bordils: Combis, Reixach, Marco (5), Pi, Prat (3), Carreras (1), David Maso (5), Jordi Maso, Vilanova 3, Masmiquel (7), Vila (1), Viladevall, González i Renart. ? granollers: González, Flores (3), Corcera (3), Caracuel 7, Pérez-Ortiz (2), Torres (2), Del Arco 5, Fina, Puig (2), Capdevila (1), Padrós, Rialt (7), Cirac (1), Manso (1). A àrbitres: Fernández i García. P PARCIALS: 1-2, 4-4, 6-6, 8-10, 11-13, 12-14 DESCANS 15-18, 17-21, 21-26, 23-29, 24-31, 25-34 FINAL.

Després d'una bona primera meitat, els barcelonins van agafar avantatge davant els errors dels locals. Disposats a remuntar, els locals s'ho van jugar tot a l'últim moment, però no els va sortir bé.

sispal avebal - sarrià

? sispal avebal: Llotizo, Pons, Redondo, Hwanze, Vicente, Vicente II, Chambers, Suezón, Fall, Mora, Morón i Roig. ? sarrià: Manolo, Robert (1), Màrio (12), Eusebio (1), Soler (6), Pasqui (4), Ballester (5), Castanyer (2), Fina (11), Jordi Rodríguez, (2) Lluís (1). A àrbitres: López i Serrano. D descans: 18/17.

El Sarrià només va poder endur-se un empat de les Illes Balears després de desaprofitar una última oportunitat de victòria. Els gironins van anar de més a menys en la primera meitat però es van recuperar en la represa i van arribar al final amb opcions de victòria. En uns segons finals polèmics en què els gironins van fallar l'última oportunitat, es va escapar el triomf.