Diumenge, després de la cursa, Josep Lluís Blanco comentava que Àngel Mullera no havia participat a la Sant Silvestre de Lloret pel "desacord econòmic entre el seu representant i l'organitzador de la prova". Ahir, en canvi, des de l'entorn de Mullera s'explicava que l'atleta estava disposat a inscriure's pagant els deu euros de rigor per córrer però que va ser Blanco qui no li ho va permetre. Dues versions diferents que posen de manifest els problemes entre els dos atletes mundialistes de Lloret que, fins i tot, han acabat arribant als jutjats. Al final diumenge, ni Àngel Mullera ni cap altre representant del club local, AE Lloret, van participar en la tercera edició de la Sant Silvestre, que tampoc va comptar amb la participació ni de l'alcalde, Xavier Crespo, ni d'Ivan Tibau, regidor d'Esports i que havia corregut la cursa, en la cerimònia d'entrega de premis. El malestar municipal és lògic veient que tant Josep Lluís Blanco com Àngel Mullera tenen la marca turística de Lloret com un dels seus principals patrocinadors. Blanco, Mullera i el pilot Miquel Molina són els principals esportistes de la població als quals el municipi dóna suport econòmicament.

En la prova, a banda de Blanco, van córrer altres atletes de primer nivell com el guanyador, Juan Carlos Higuero, Reyes Estévez o l'irlandès Tomas Chamney. Com és habitual en aquest casos, tots van córrer cobrant un fix de sortida que assumia l'organització de la cursa que, al seu torn, rep l'ajuda econòmica de l'Ajuntament de Lloret i, en menor quantia, de la Diputació de Girona.

Un cop finalitzada la cursa de diumenge passat, Josep Lluís Blanco ja va exposar públicament les seves demandes per "assegurar el futur de la prova". Amb una participació propera als tres mil corredors, Blanco voldria millorar temes organitzatius per poder passar millor pels estrets carrers de Lloret... L'atleta va demanar més implicació municipal.