"Encarem la Copa amb moltíssima il·lusió". Queden encara tres setmanes perquè la Copa del Rei d'hoquei engegui, però Ivan Tibau, l'entrenador de l'únic representant gironí de la competició, no enterra les opcions del CH Lloret a la victòria final. "Serà complicat", reconeix hores abans de celebrar-se el sorteig que emparellarà els quarts de final del torneig que es disputarà del 25 al 28 d'aquest mes, precisament, a la localitat catalana.

L'Ajuntament de Lloret serà la seu, aquest matí (11.30 hores), de l'acte que decidirà els emparellaments dels quarts de final, així com el camí que hauran de seguir els quatre caps de sèrie (Barcelona, Liceo, Vilanova i Vic) si volen arribar a la final. D'aquest quartet d'aspirants sortirà el rival del conjunt que entrena Tibau. "A veure si tenim sort, encara que dir sort és quelcom relatiu perquè el nivell de tots ells és molt alt... Tanmateix, al ser eliminatòries de només un partit, pot passar de tot. Així que, no renunciem a res".

Així doncs, el tècnic no descarta les opcions del seu equip, que tindrà al seu favor el factor pista: "Ens ha anat molt bé en el que portem de Lliga i, esperem, que també funcioni a la Copa. Ho hem d'intentar aprofitar al màxim; després, ja veurem què és el que passa".

Els quarts de final seran l'eliminatòria que obriran la Copa del Rei de Lloret. Es disputaran el dijous 25 i divendres 26 d'aquest mes (19.30 i 21.30 hores). Les semifinals es jugaran el dissabte dia 27, a les 16.15 i 18.15 hores, i ambdós partits seran retransmesos pel Canal 33. La final, encara per decidir, segurament serà el diumenge 28 a les 16.30 de la tarda.

Equips participants