ERC de Lloret de Mar s'ha mostrat crítica amb l'Ajuntament per haver decidit dur al municipi la Copa del Rei d'Hoquei. La competició es disputarà del 25 al 28 de febrer i reunirà a la localitat selvatana els 8 millors equips de l'OK Lliga. A més de dinamitzar el sector hostaler en temporada baixa, ERC critica que en plena crisi econòmica l'Ajuntament hagi optat per invertir en aquest esdeveniment esportiu, que segons els republicans, té un "cost excessiu" quan a la vila "hi ha altres prioritats".

Segons informava ahir la web de Nova Ràdio Lloret, Jordi Orobitg, secretari de política municipal d'ERC, manifesta que gastar-se "ara 90.000 euros és tirar els diners" i assegura que "no aporta beneficis per a Lloret que justifiquin la despesa". ERC va donar a conèixer el seu punt de vista a través d'un comunicat adreçat a l'emissora.

En la mateixa informació, el regidor d'Esports i entrenador de l'equip local d'hoquei, Ivan Tibau, responia els arguments d'ERC assegurant que l'Ajuntament no paga íntgrament els 90.000 euros de pressupost i deixava clar que fins i tot el torneig podria sortir-los a "cost zero" gràcies a les diferents ajudes de patrocinadors i d'administracions. Sense anar més lluny la Diputació de Girona abona 12.000 euros per col·laborar amb l'organització.

Qui encara no s'ha pronunciat sobre si ajudarà econòmicament és la Generalitat. Ahir el Delegat d'Esports a Girona, Josep Saguer, va explicar que les ajudes de 2010 no estan tancades i va deixar clar que no han dit "ni si ni no" a Lloret. En aquest sentit l'Ajuntament confia que finalment puguin rebre una aportació del Govern.