Després d'un llarguíssim viatge en autobús des de Bassano (Itàlia) que es va acabar fent dolç pel gran resultat aconseguit (l'empat a sis deixa l'equip a un pas de seguir viu a la Lliga Europea), la plantilla del Lloret ja està concentrada en el seu debut a la Copa del Rei, de la que n'és l'amfitrió. Els d'Ivan Tibau s'estrenaran dijous a 2/4 de 10 de la nit contra el Vilanova, un rival sobre el paper més assequible que no pas ossos durs de rosegar com el Barça i el Liceo. Ahir Tibau va dirigir una sessió física i avui té previst un entrenament específic per combatre el joc del rival. Dimecres la plantilla tindrà festa i quedarà concentrada dijous al migdia, a l'espera del partit de quarts de final.

"Arribem a la Copa en el millor moment de la temporada", admetia ahir l'entrenador de l'equip selvatà, que ve de tombar el Barça en l'última jornada de l'OK Lliga i d'igualar un partit de Champions contra el Bassano italià a la seva pista que al descans estava perdut (5-1). El tècnic té clar que "si estem al 100% som capaços de guanyar a tothom, però de la mateixa manera, si baixem la intensitat ens convertim en vulnerables i també podem perdre contra qualsevol". Ara el repte de la Copa arriba en un moment òptim "i és clar que ens fa il·lusió afrontar la competició i més jugant-la al nostre pavelló".

La Copa del Rei d'hoquei s'obrirà dijous amb el partit Liceo-Tenerife (19.30) i a continuació es jugarà el Lloret-Vilanova (21.30). Els dos guanyadors es trobaran dissabte en la primera semifinal (16.15). Divendres els dos partits de quarts seran Vic-Noia (19.30) i Barcelona-Reus (21.30), amb la semifinal de dissabte d'aquest costat del quadre programada per 1/4 de 7 de la tarda.

Tibau, que també és regidor d'Esports a l'Ajuntament de Lloret, va explicar que "les entrades anticipades per la Copa s'estan venent a bon ritme" i segons fonts de la Federació ja s'ha cobert el 30% de l'aforament disponible. Al pavelló de Lloret, hi caben un miler d'espectadors.