No hi ha manera. Tal com li va passar la temporada passada en la fase final de la Copa CERS, el Lloret va deixar escapar ahir un altre cop l'oportunitat de celebrar davant la seva afició un títol. En la competició europea va ser el Mataró qui, en la gran final, va frustrar l'alegria als selvatans. Ahir l'equip d'Ivan Tibau va caure golejat en la seva estrena a la Copa del Rei, de la qual n'és l'amfitrió. Els gironins, que arribaven al torneig en un moment de forma pletòric -victòria contra el Barça i empat a Bassano-, van firmar la seva actuació més decebedora de la temporada just en el pitjor moment.

I això que el Lloret va començar avisant amb un xut al pal de Xavi Lladó. Va ser una declaració d'intencions que no va tenir continuïtat. A pilota parada, al minut 12, Marín va posar en avantatge el Vilanova, i ja no la va deixar escapar. Abans del descans, Ferrer, de tret creuat al minut 24, aconseguia un 2-0 que començava a complicar de valent les coses als homes d'Ivan Tibau.

Poc després de començar la segona part es va passar del possible 2-1, que hauria donat vida als gironins, a un 3-0 que ja sí que va ser una llosa insalvable per al Lloret. A partir d'aquí el naufragi va ser total. Els minuts anaven passant i els gols queien en contra sense aturador. Només González va ser capaç d'anotar el gol de l'honor. El Lloret ho va intentar de totes les maneres, però definitivament la d'ahir no era la seva nit.

El Vilanova s'enfrontarà a la primera semifinal de demà al Liceo, que va tombar el Tenerife per 4-2. Avui es jugaran els altres dos partits de quarts Vic-Noia i Barcelona-Reus.