La gimnasta lloretenca Helena Rojas de 7 anys va quedar subcampiona (medalla de plata) en la categoria benjamí amb mans lliures en la segona fase del Campionat de Catalunya. L'endemà, Ainoha Rivera (foto) va quedar en la primera posició sènior en el provincial.

L'Associació d'Arbitres de Girona (AAFG) ha organitzat un homenatge a l'històric col·legiat Canleta Argemí que ha arribat al cinquanta anys dedidats al món de l'arbitratge en actiu. Es farà un sopar al restaurant El Cabrit de Girona el proper de 28 de maig. Els interessats en assistir al sopar homenatge a Canaleta Argemí poden posar-se en contacte amb Robert Caler abans del proper 25 de maig.

L'olotí Tommy Robredo es va classificar ahir per disputar la segona ronda del Masters 1000 de Montecarlo al vèncer l'argentí Horacio Zeballos per un doble 6-3 en poc més d'una hora. Robredo, dotzè cap de sèrie, mai s'havia enfrontat al jugador argentí, però va saber jugar de manera que mai va tenir opcions reals de victòria. El pròxim rival del garrotxi serà el serbi Viktor Troicki, que ahir es va desfer del polonès Lukasz Kubot (2-6, 6-4, 6-4). Fernando Versdasco també va passar ronda superant el francès Julien Benneteau mentre que el català Marcel Granollers va quedar eliminat en aquesta primera ronda.