El CPA Olot va endur-se anit el Campionat d'Europa de Grups de Xou de patinatge amb una espectacular actuació a Nantes que va provocar l'ovació, a peu dret, de tot el pavelló. L'equip que dirigeix Ricard Planiol va presentar-hi Pas Obert, espectacle amb el qual ja s'havia endut aquest any els títols de Girona, Catalunya i Espanya. El CPA Olot, amb la victòria, s'assegura el seu setè Campionat d'Europa i el bitllet per al Mundial de l'Algarve (Portugal) la tardor vinent.

"Ho hem brodat", assegurava un emocionat Ricard Planiol després de celebrar la victòria amb les seves patinadores. Segons ell "veníem pressionats perquè l'any passat ja vam triomfar aquí i molta gent dubtava que fóssim capaços de tornar a emocionar la gent. I ho hem fet". L'Olot va ser el primer classificat, seguit pel Masnou, tres representants italians i el Reus en sisena posició. "Ha sigut molt bonic perquè molta gent de França, d'Itàlia i d'altres llocs ens han vingut a felicitar", afegia Planiol.

L'èxit del patinatge gironí no s'atura aquí perquè aquesta tarda el CPA Blanes té l'oportunitat de lluitar per la victòria a l'Europeu en la modalitat de grups petits. L'equip d'Aurora Navarro presentarà l'espectacle Avui volaré, amb el qual surt entre els favorits després d'endur-se el Campionat d'Espanya.