Amb quatre tocs comptats en el seu primer entrenament amb la samarreta del Girona, Jandro va deixar clar que és d'aquells jugadors diferents. El mitja punta asturià va treballar ahir per primer cop a les ordres de Raül Agné i va conèixer els seus nous companys. Després, Jandro va ser presentat com a nou jugador del Girona i es va posar per primera vegada la samarreta blanc-i-vermella. "Vinc amb la il·lusió d'un noi de quinze anys i amb moltes ganes d'ajudar el Girona perquè ha apostat per mi i l'hi dec". Aquestes van ser les seves primeres paraules com a jugador gironí després que dilluns signés per una temporada en unes condicions. Tota una declaració d'intencions d'un futbolista que ve a Girona amb la intenció de refer-se després d'una temporada per oblidar a l'Elx, on va ser rescindit al gener degut a "petits conflictes amb l'entrenador". Jandro vol passar pàgina ràpidament i considera allò succeit a Elx com "un fet puntual". "Mai en la meva carrera he tingut cap problema amb entrenadors o companys, cap ni un", assegurava.

Malgrat que el seu catxet ha baixat en els darrers anys, això no preocupa Jandro, que entén que el futbol "ha canviat" i revela que "de seguida" es va entendre amb el Girona. Tot i que s'ha estat entrenant des que va plegar de l'Elx amb el Gandia per no perdre la forma, Jandro va afirmar també que valora molt positivament signar aviat pel Girona per poder, així, realitzar tota la pretemporada al complet per estar al màxim nivell.

L'asturià va explicar que la seva posició natural és a la mitjapunta però que durant la seva carrera a València, Albacete, Celta de Vigo, Alabès, Nàstic de Tarrgona i Elx, ha actuat tant de pivot, com per qualsevol de les bandes i també de davanter.