ens han dit que quan van entrar a les oficines del club i van començar a obrir calaixos es van posar les mans al cap perquè allà no quadraven ni els números de les samarretes. Ens han dit també que ells treballaran amb transparència i que deixaran de banda les suposades martingales dels antics capitostos del club. I dic suposades perquè, per molt que s'han omplert la boca desprestigiant una junta que va pujar l'equip de Tercera a Segona A, es veu que ara que ja tenen la poltrona i les fotos al diari han considerat que l'espoli no va ser per tant. I això que, si volguessin posar els fets en coneixement de la Justícia -és el que se sol fer quan es detecta un delicte i no es té por de res- d'assessorament legal no els n'hi falta i d'experiències, no sempre agradables, en el món dels jutjats, tampoc.

Han denostat Salamero, molt bé, però porten un Julià i Raül Agné. Deixen marxar un central que ha jugat 28 partits (Cañas) i en fitxen un que n'ha jugat 14 (Serra). Ah, i renoven amb presses un home que de 23 partits que ha disputat només n'ha acabat un (Chechu).

Però no ens ofusquem, és una gran sort per als aficionats del Girona que mani aquesta junta. Podrem desbarrar d'ells sempre que vulguem. Ells en són experts i no només ens entendran sinó que ens veuran com un dels seus. Potser fins i tot ens donaran un lloc a la junta. Estem d'enhorabona.