Comença a ser habitual sentir que quan plegui de competir al estadis ho vol fer l'alcaldia de Lloret. És un broma o ens ho hem de creure?

No ho sé. Ara mateix, a mi m'agrada molt competir amb Lloret a la samarreta i n'estic molt orgullós. Lloret està promocionant molt bé la seva marca de població esportiva i ens ajuda molt a tots els atletes de casa com jo, l'Eva Arias, l'Àngel Mullera o en Miquel Molina. El consistori ens ajuda, ens dóna una oportunitat d'entrenar en les millors condicions i ara hem d'esperar que tot segueixi igual i després ja veure'm. Està clar que a mi m'agrada molt el món de l'esport i vull continuar-hi lligat, però ara mateix estic pensant en competir.

Parlant de Lloret. La propera "Sansi" ja està en marxa?

Sí, sí. "La Sansi" seguirà igual, molt forta, amb més gent que mai i, ara mateix, la meva idea és portar els dos francesos a la propera edició (Mekhissi i Tahri). Crec que aquest podi és un duel molt espectacular i seria una promoció de la ciutat molt gran. Sobretot espero que Lloret disfruti d'una gran cursa i m'agradaria portar a molta gent amb la col·laboració de l'Ajuntament a la meva cursa. M'agradaria portar quatre-mil persones a corres "La Sansi" de Lloret, això seria una gran fita per a nosaltres.

No serà fàcil portar Mekhissi i Tahri als carrers de Lloret.

Ja ho sé. Faran falta diners perquè són dos atletes de molt alt nivell. Però aquest duel que s'ha vist per televisió, estaria molt bé que la gent el pogués veure a Lloret i això faria que la gent s'enganxés més a l'atletisme.