La presència de Kiko Ratón en la llista de convocats per al partit d'aquest dissabte a l'estadi de Montilivi contra el Vila-real B és, encara, tota una incògnita. Si dilluns s'anunciava que el davanter pateix una fascitis plantar (una lesió a la planta del peu dret) que li va impedir treballar amb el grup, les notícies que ahir arribaven des del Collell no eren tampoc gaire satisfactòries. És cert que el jugador ha millorat, que sembla haver-hi una evolució respecte a les seves molèsties. Tanmateix, Kiko encara és dubte per al proper enfrontament i, a dia d'avui, no se sap del cert si podrà vestir-se curt.

Des del club s'assegurava ahir que s'ha notat una certa "millora" en l'estat del futbolista, encara que, tot i això, el canari tampoc va entrenar-se ahir en cap de les dues sessions que la plantilla va realitzar a les instal·lacions de Santa Maria del Collell. Va treballar, com dilluns, al costat dels fisioterapeutes del primer equip, per la qual cosa aquesta setmana encara no ha completat cap sessió de treball.

En cas de continuar així, la intenció del cos tècnic és la de continuar amb el tractament i, a finals de setmana (probablement divendres, el dia abans del partit contra el filial del Vila-real), veure quin és l'estat de la dolència i valorar la disponibilitat del futbolista per aquest partit. Si no arribés a temps, Kiko Ratón s'uniria a la baixa de Roberto Peragón, per la qual cosa Raül Agné hauria d'alinear dissabte una davantera ?inèdita en el que portem de temporada. El serbi Despotovic tindria així molts números per ser titular.

Juncà, a punt

Molt millor són les notícies al voltant de la lesió al psoas que va obligar David Juncà a descansar dilluns passat. Un cop superada la sobrecàrrega, el jove jugador blanc-i-vermell va poder tornar ahir a la feina al Collell. Ho va fer a la sessió vespertina, ja que al matí encara va estar-se amb el fisioterapeuta.