"L'acord entre el Sarrià i el Girona seria beneficiós per als dos clubs". Així de clar ho té l'advocat i vicepresident del Girona Joaquim Boadas de Quintana, que ahir, l'endemà de l'assemblea ajornada on el club d'handbol havia d'aprovar l'entrada al projecte de Josep Delgado, es mostrava "optimista" per acabar tancant l'operació. "Hem de seguir negociant i queda clar que hi ha més punts que ens uneixen, que no pas que ens separen", va subratllar.

Entre els aspectes que s'han d'acabar de perfilar, hi ha definir exactament de què es fa càrrec el Girona a l'hora de pagar els equipaments esportius, o també concretar què passaria en cas que l'equip que ara milita a Primera Nacional assolís la Lliga Asobal. Boadas de Quintana no va voler aprofundir en aquests aspectes però sí que va destacar que "el nostre projecte és engrescador i no està limitat a Girona ciutat, sinó a les comarques de Girona. Volem que sota aquesta marca hi juguin els millors equips i que això ajudi a crear una gran massa social en tota la demarcació". El vicepresident i portaveu del Girona també va admetre que "possiblement" hi ha hagut errors de comunicació i que no s'ha explicat "del tot bé" el projecte de Delgado.

"L'acord seria beneficiós per a tothom i a més potenciaria encara més l'handbol de base i convertiria el Sarrià en el gran club de referència d'aquest esport a Girona", va afegir. De moment ja s'han tancat acords amb el Sant Josep i l'Uni Girona de bàsquet, i s'està a l'espera de si se'n concreten amb el Sarrià d'handbol i amb l'atleta Josep Lluís Blanco (La Sansi).

Per la seva banda ahir el president del Sarrià, Josep Arroyo, va indicar que demà celebrarà l'habitual junta dels dilluns i redactaran el contracte amb els punts que hi ha en desacord tal i com ells voldrien. Després enviaran el document al Girona a l'espera que l'acceptin. S'espera que en un parell de setmanes es pugui tornar a convocar l'assemblea per, aquest cop sí, votar si s'accepta o no l'acord.