L'Institut Balmes Sarrià va aconseguir ahir una victòria èpica contra el Mataró després de remuntar un desavantatge de vuit gols gràcies a una segona part espectacular. L'equip de Toti Congost se'n va anar al descans perdent per 11-18 i va acabar guanyant el partit per 33-31, enmig de l'eufòria dels 400 seguidors que es van aplegar al pavelló. Si en la primera part al Sarrià no li va sortir res bé, a la represa un canvi tàctic (una defensa 5-1) va permetre als locals començar a recuperar pilotes i ?eixugar diferències. En 10 minuts del segon temps l'Institut Balmes ja només estava tres gols per sota del Mataró. El Sarrià vivia els seus millors moments i va acabar culminant la remuntada per acabar vivint uns últims minuts més plàcids que van acabar sentenciant. El proper cap de setmana l'equip de Congost juga a la pista del Vendrell. Amb el triomf d'ahir el Sarrià suma 4 punts gràcies a dues victòries en dos partits jugats.sarrià |ddg