La 58a edició del Ral·li Costa Brava-Lloret, el més antic de tots els que se celebren a Espanya, ja escalfa motors. Puntuable per al Campionat d'Europa FIA d'Històrics, la cita es farà extensible a totes les modalitats reservades als Clàssics velocitat, Regularitat i Regularitat sport. Lloret de Mar tornarà a ser la seu central d'una prova que es disputarà els dies 5 i 6 de novembre.

Després de les dues últimes edicions, en les quals els anomenats cotxes "moderns" i "històrics" han conviscut en una prova que per aquest motiu registrava una participació multitudinària, Rally Classics, l'organitzador de la prova, dóna un nou enfocament al Costa Brava i el reserva només als vehicles clàssics. Això no anirà en detriment de la participació, ja que es preveu una important inscripció que es tancarà al voltant de les 70 muntures.

El Ral·li Costa Brava-Lloret és la desena cita puntuable del calendari del FIA European Historic Rally, compost per 11 proves, i l'única amb seu a Espanya. RallyClassics ha configurat un ral·li dividit en dues etapes, amb sortida del primer dia des del podi de Lloret a partir de les sis de la tarda. Cladells i Collsaplana, de 16,28 i 23,39 km, respectivament, per realitzar a doble passada, conformaran les quatre especials d'una primera etapa nocturna que es tancarà abans de la mitjanit.

L'endemà el ral·li sortirà novament de Lloret a les 10.00 amb direcció a Tossa de Mar, per a continuació ralitzar els trams de Tossa-St. Feliu (18,25 km), Madremanya (14,54 km) i una especial espectacle en el Circuit de Sils de només1,89 km. A aquests s'hi donaran dues passades i es tancarà la prova en aquesta pista cap a les cinc de la tarda. El recorregut constarà de 487,29 quilòmetres.