El Bordils va aconseguir un valuós empat a una de les pistes més complicades de la categoria, a la de La Roca (27-27). Tot i la gran primera part dels homes de Pau Campos, a la represa, els bordilencs van veure com els de casa els complicaven una mica més el camí de la victòria. Malgrat guanyar de tres gols a quatre minuts del final, La Roca va aconseguir escurçar les diferències fins col·locar un 26 a 27 a l'electrònic. A menys d'un minut els barcelonins van aprofitar la pilota per empatar. El gol de l'empat el va fer el seu home franquícia, l'ex-Asobal amb Granollers Juan López, que marcava el seu dotzè gol a falta de cinc segons del final, temps insuficient per marcar el gol de la victòria, tot i el temps mort sol·licitat per Pau Campos quan faltaven quatre segons per concloure el matx.