Com s'afronta un derbi on el rival no ha perdut ni un sol partit en tota la temporada?

Està clar que és un partit especial. Per molt que anem a casa del líder, que jugarem a fora contra un equip que porta una ratxa impressionant de victòries i que només ha cedit un empat, un derbi és un derbi. És diferent i especial, perquè ens coneixem tots molt, per les ganes que tenim nosaltres, per les ganes que tenen ells, i això ho condiciona tot molt més que no la classificació.

El Sarrià està molt fort...

És claríssim que ha fet molts bons fitxatges, són un equip molt compensat i que està rendint al gran nivell que s'esperava. Econòmicament han fet un equip per pujar amb un patrocinador que els permet tenir mitja plantilla professional cobrant. Aquests jugadors els estan donant un gran rendiment, fet que per mi no es cap sopresa perquè crec que són jugadors d'una categoria superior. Estic parlant dels Khaled, Llorens, Valdivieso, Llorens, Jota, fins i tot aquí s'hi podria posar Picón i, sobretot, Cataraín, que els dóna un plus molt important des de la porteria.

Imposen respecte tots aquests noms?

Són gran jugadors, però personalment a mi em fan més por els jugadors de Sarrià de tot la vida que no els fitxatges. Parlo d'en Carles Solé, d'en Llausàs, d'en Pasqui, d'en Portúles. Són jugadors d'un gran nivell i que jugaran al màxim un derbi com el d'aquest dissabte. Són gent que no necessiten cap prima ecònomica per estar motivats per jugar un derbi i això, en un partit d'aquestes característiques, és més important que qualsvevol aspecte tàctic.

Parlant de motivació. La temporada passada semblava que les dinàmiques eren diferents. El Bordils estava fent més bona lliga que el Sarrià, però ells van guanyar els dos derbis.

A banda de la motivació també hi ha l'aspecte de saber controlar els nervis. Només s'ha de veure com es viu un derbi com aquest. Trucades de gent, tothom pensant en el partit des de fa setmanes, la gent et comenta coses pel carrer... La temporada passada vam fer un bon joc en els dos partits, però no vam saber controlar els nervis en els minuts finals. Quan arrriba l'hora de la veritat els nois de 20 anys veuen com se'ls encongeix el braç, mentre que els homes de 30, 31 i 34 anys no tenen aquest problema. Es nota la gent que ja ha jugat 10 derbis.

Aquest cop els seus jugadors ja tindran un any més.

Sí. Espero que això es noti. Ja tindran l'experiència d'haver jugat un derbi. Ja sabran el que és jugar al pavelló del Sarrià. El que hem de fer nosaltres és estar tranquils, tant els jugadors com a la banqueta. Crec que el Sarrià no perdrà cap partit en tota la temporada, però si un partit pot perdre aquest és el derbi, o els dos derbis contra nosaltres.