Guíxols-Vilassar de mar

? GUÍXOLS. Sergi Andrés, Chicho, Pastor, Pedregosa, Poderoso, Borja, Feixas, Nierga (Marc Medina, m.88), Ruben Pérez (Ruben Soler, m.74), Guille i Santamaria (Moi, m.80). ? VILASSAR DE MAR. Rafa, Antonio (Carmona, m.46), Planes, Dani, Arnau, Edu, Ivan, Mendoza, Angel, Rodri (Cobo, m.67) i Isaac (Ariño, m.53). A Àrbitres: De San Nicolás Garcia. Va amonestar a Pastor i Guille del Guíxols i a Rafa, Arnau i Mendoza del Vilassar. G gols. 1-0, m.21, Feixas; 1-1, m.40, Ivan; 2-1, m.50, Ruben Pérez; 3-1, m.68, Santamaria. E ESTADI. Municipal Josep Suñer.

Els dos gols de Ruben i Santamaria a la segona meitat varen permetre al Guíxols resfet l'empat a un del descans. Els locals vn passar amb nota la revàlida davant un rival de nivell, el quart classificat, desprès d'haver encaixat cinc gols la setmana passada al camp de l'Iberiana. La major efectivitat del Guíxols va ser la clau de la victòria local.