El Palamós no va poder donar continuïtat a la sorprenent victòria del cap de setmana anterior al camp del Reus i ahir va tornar a ensopegar al Nou Estadi. En aquesta ocasió va ser el Vilafranca l'equip que va mullar a Palamós, sumant un empat que va arribar tan sols dos minuts després que els locals s'haguessin avançat gràcies a un gol de Casagran. L'últim partit de Santi Celaya amb la samarreta del Palamós i també el darrer de la primera volta i de l'any 2010 va acabar amb regust agredolç. Com ja està habitual aquest curs al Nou Estadi.

Amb l'empat d'ahir els gironins continuen com el pitjor local de Tercera, havent sumat tan sols 6 dels 30 punts disputats a casa. Ara la lliga s'atura un parell de setmanes i quan es reprengui el 9 de gener, l'examen que se li presenta al Palamós és de primer nivell: Derbi gironí contra el líder Llagostera.

Un triomf ahir hauria permès als de Monràs superar el Masnou i el Gavà a la classificació, fent un salt important a la taula. L'empat manté el Palamós massa a prop del perill. L'equip de Monràs va firmar una mala primera part tot i avançar-se. Ja va ser molt arribar al descans amb empat perquè després de l'1-1, i en l'afegit del primer temps, el Vilafranca va enviar un xut al pal dret de Bayona.

A la represa la metamorfosi va ser brutal. El Palamós va tenir dominat el rival i hauria merescut guanyar. Quintanilla, amb un xut al pal al minut 67, va tenir l'ocasió més clara, però també haurien pogut marcar ell mateix en d'altres dues accions o el visitant Rubén Ortiz, que va estar a punt de fer-se un autogol. Al final la pilota no va entrar i l'empat va ser definitivament inamobible.