Les "Nines de vidre" del Blanes no van decebre ningú i el conjunt d'Aurora Navarro va obtenir una ajustada victòria enfront del Sant celoni al Campionat de Catalunya de Grups de Xou que se celebra aquest cap de setmana a Reus. En la modalitat de grups petits, les selvatanes van brillar, com ja ho havien fet fa un parell de setmanes a Fontajau.

Els patinadors del Blanes van conjuntar-se millor que ningú durant la seva coreografia, un graó pel damunt de la resta, i amb una puntuació de 91,70 van penjar-se l'or de la categoria de grups petits. La nota obtinguda va superar en més de dos punts la que van obtenir en el Territorial gironí. Malgrat això, el CPA Sant Celoni, amb Ais, Glaçant, van situar-se al seu rebuf amb 91,40. El tercer classificat va ser el Sant Just amb El sabor de les roses. Fundació Vilanova, CP Sant Celoni i Juneda seran els altres tres equips que disputin el Campionat d'Espanya a Alcoi (de l'11 al 12 de març), on es disputaran els tres bitllets per a l'Europeu de Porto (Portugal), el mateix mes.

Els altres cinc conjunts gironins van firmar unes actuacions positives. El segon millor equip gironí va ser La Salle (Espurnes de fragància), que va ser desè amb 70,80 i el va seguir el Salt (Des de dins) amb 70,50; el Sarrià va ser tretzè (Tetrodotoxina) amb 67,90 i van tancar la classificació l'Hostalric (Demana un desig) i l'Aulet de Celrà (L'última primavera) amb 64,80 punts.

En la categoria juvenil, l'Olot, amb Gotes d'aigua, va haver de conformar-se amb el quart lloc. Les garrotxines, que van sumar 73,60 punts van veure's superades pel reus deportiu (78,10), la Fundació Vilanova (75,10) i el Tona (75,20). De la seva banda, el llagostera va ser cinquè amb Llibertat Blava i l'Hostalric setè amb Hora de propòsits. Avui, l'Olot és el principal favorit a revalidar el guardó català dels grups grans, l'acompanyaran el Girona, el Guixolenc, el GEiEG, el Bescanó i el segon equip garrotxí a la competició, que se celebrarà al pavelló Olímpic de Reus a les 17.30.