L'antic seleccionador espanyol i exentrenador de Madrid i Joventut, Lolo Sainz, farà una conferència de lideratge esportiu aplicat a l'empresa en el marc de les jornades «Ciudades Adecco» que la Federació Espanyola de Bàsquet ha organitzat per a la setmana vinent a Girona coincidint amb el partit de LEB Or entre l'equip local i l'Ourense (divendres 25). La conferència de Sainz, un acte oficial a l'ajuntament amb firma de conveni inclosa, i nombroses activitats dedicades als més petits (partits de mini bàsquet, camps inflables, llits elàstics...) més un clínic per a joves jugadors a Fontajau seran els actes d'una iniciativa que la FEB porta a terme en les diferents ciutats que tenen equips a la LEB. En un principi, les jornades havien de coincidir amb un partit televisat en directe per Marca TV, però la cadena esportiva ha canviat de dia les transmissions de la LEB. De divendres a diumenges a la tarda. El president del club de Fontajau, Francesc Ferroni, va anunciar ahir que Marca TV, com a compensació per no fer el Girona-Ourense, oferirà en directe el partit contra el Clínicas Rincón (6 de març).

El divendres 25, Lolo Sainz farà una conferència a l'hotel Ultònia dirigida a empresaris i professionals on parlarà del lideratge esportiu aplicat al món de l'empresa: Creació d'un equip d'alt rendiment. Posteriorment, l'Ajuntament de Girona serà l'escenari de la firma d'un conveni per a la promoció del bàsquet a la demarcació entre el consistori gironí, la FEB, les federacions catalana i gironina, la Diputació i el mateix club local, Girona FC. Aquell mateix vespre, a les nou, Fontajau acollirà el Girona-Ourense de LEB Or deixant per a l'endemà, dissabte, totes les activitats populars i dirigides al públic infantil.

L'exterior del pavelló de Fontajau acollirà set hores d'activitats infantils relacionades amb el bàsquet i obertes a tot el públic. Partits de minibàsquet, llits elàstics, camps inflables... i la presència dels jugadors del primer equip del Girona. De manera paral·lela a la pista annexa del pavelló es farà un clínic per a joves jugadors en formació on els membres de la plantilla de Ricard Casas faran de monitors.