«Somiar és gratis», deixa anar Ramon Vilaró, president d'un Girona que ja és considerat com l'equip revelació d'aquesta temporada. És sisè, navega en llocs de play-off d'ascens, fa 9 jornades que no perd i encadena 4 victòries consecutives. Trets que parlen d'un Girona sòlid, en ratxa. D'un conjunt que mira cap amunt, que s'ha espolsat els fantasmes del patiment d'una vegada per totes. S'entén doncs l'eufòria del mandatari, com també la il·lusió que desprèn l'entorn. «Estem vivint un somni i l'hem de mantenir».

Vilaró té molt clar com no despertar, com allargar aquest oasi de bons resultats. «L'equip està en solfa, per la qual cosa ara necessitem, més que mai, el suport de la nostra afició». Fa una crida massiva a la massa social blanc-i-vermella perquè demà ompli Montilivi en el partit contra el Granada i no deixi d'animar els seus. «Hem de penjar el cartell de 'tot ple', l'afició no pot fallar ara i ens ha d'animar els 90 minuts», demana el president.

No se sorprèn Vilaró del moment pel qual travessa el Girona. «Quan anàvem malament ja vaig mostrar la meva confiança cap aquest vestidor i les esperances que remuntaríem el vol. Axí ha sigut», declara. Cap sorpresa, però sí il·lusió. «Des del club, jo inclòs, estem molt contents pel que estem vivint. La il·lusió és enorme. M'encanta veure com l'afició viu per l'equip cada dia; sobretot els més joves i els més petits, quelcom que no s'havia vist mai», afegeix.

És per això que el president opta per no canviar, per no abaixar el braços i lluitar per fer realitat el que fa uns mesos semblava una utopia. «Pujarem a Primera, tard o d'hora. En un, dos o els anys que siguin necessaris. Però ho farem. I estem preparats, que ningú ho dubti. El nostre objectiu sempre ha estat i és la permanència, però vist com estan les coses és obvi que l'aconseguirem aviat. És per això que, un cop assolida, hem d'anar a per totes, sense posar-nos cap mena de sostre. A més, jo sempre he dit que és més fàcil pujar a Primera que no pas de Segona B a Segona A. Així doncs... Per què no provar-ho?».

Arriba el Granada

Sense temps per respirar, el Girona rep demà el Granada, un rival directe en la part alta de la classificació. Els andalusos viuen el seu millor moment de la temporada (5 victòries i 1 empat en les darreres 6 jornades); tanmateix, arribaran amb alguna baixa important: Mainz (lesió) i Abel Gómez, Mensah i Orellana (sanció).