Em perdonaran el risc de ser repetitiu, però una vegada més, hem de fer sonar les campanes davant l'exhibició i el rendiment del Girona. L'equip va tornar a fer una primera part de futbol excepcional, amb el 2-0, va sumar la cinquena victòria consecutiva i ja fa 10 jornades seguides que no coneix la derrota, fet que pas a pas l'ha situat al cinquè lloc de la classificació. A hores d'ara les places de descens ja són a 16 punts de diferència. És a dir, i com ja quedava clar dissabte després de guanyar a Vila-real, la seva ja és la lliga de la part alta i en absolut la de la lluita per no baixar.

Però és que a més a més, ahir a Montilivi es va escriure un altre tros d'història per l'entitat, amb el primer ple absolut que viu l'estadi després de l'ascens ara fa tres temporades aconseguit en el partit contra el Ceuta. Ni en la primera ni en la segona campanya a Segona A els registres de públic havien estat tan destacats com en l'actual campanya, on en diversos partits s'han superat els 7.000 i 8.000 espectadors. Ahir es va arribar al ple absolut, amb un 9.300 aficionats a les grades.

Bé és veritat que el Consell d'Administració haurà d'estudiar els problemes que va tenir ahir a les portes de l'estadi amb alguns abonats i seguidors que no van poder entrar, però l'eufòria que viu el club també va poder amb la previsió de l'entitat. Gairebé 30 autocars arribats de tota la província, un munt de vailets que van aprofitar la Setmana Blanca per veure futbol i els incondicionals de sempre van fer la resta. No cal que es pessiguin. La bona ratxa, el cinquè lloc i el ple absolut són realitat.