El davanter holandès Robin van Persie es perdrà almenys tres setmanes amb el problema al genoll que va es va produir a la final de Copa de la Lliga. En declaracions a la televisió del club anglès ahir a la tarda, el tècnic Arsène Wenger, va confirmar la magnitud del problema i que el davanter serà el decisiu partit de la Lliga de Campions al Barcelona la setmana que ve.

El de Rotterdam va patir la lesió després de la consecució del primer i únic gol de l'Arsenal a la final de la Carling Cup. Encara que el jugador va tornar al camp després del descans, finalment es va ressentir del dolor i va haver de ser substituït quan restaven 20 minuts per a la conclusió.

L'absència de Van Persie en l'important duel continental se suma a la segura baixa de Theo Walcott i a l'estat del capità del conjunt londinenc, Cesc Fàbregas, que també arrossega molèsties físiques i la participació del qualdavant el Barça tampoc està assegurada. A més, Wenger també ha vist com Vermeulen no està del tot bé encara després de més de sis mesos fora de combat i de recuperar-se, arribaria sense gens de ritme de competició per enfrontar-se als blaugrana.