El president de Mediapro va respondre ahir a les queixes de l'entrenador del Reial Madrid José Mourinho, que va assegurar que el calendari i els horaris de la Lliga estan perjudicant el conjunt blanc.

En declaracions a Catalunya Ràdio, Jaume Roures es va pronunciar en els següents termes: "Ell diu que riuen a les seves esquenes i la veritat és que quan el sento posar totes aquestes excuses ric jo, perquè em deixa al·lucinat com algú pot desvariejar tant i muntar-se tals excuses", afirma Roures, que afegeix que "sembla que sigui el món contra ell, però no vaig ser jo qui va fer seure Di María a la banqueta l'altre dia". El president de Mediapro també va assenyalar que el president del Reial Madrid, Florentino Pérez, mai li ha comunicat cap malestar del club amb el calendari: "Parlo regularment amb Florentino Pérez, que és una persona normal, intel·ligent i culta, i mai de la vida m'ha fet cap comentari sobre el tema. És evident que Mourinho s'ho va inventar l'altre dia pel que fos".

Finalment, Roures va assegurar que "buscar conjures per justificar els mals resultats és de mal pagador. El Màlaga juga avui (per ahir) i torna a jugar dijous contra el Madrid, en canvi els blancs van jugar dissabte i no els torna a tocar fins al dijous".